Film

Filmer för Dentsply Sirona

Dentsply Sirona är världsledande inom dentala produkter och teknologier. Dentsply Sirona Implants har varit vår kund i över 10 år och vi har nästan uteslutande arbetat med förstärkning av deras varumärke. Här är några av de filmer vi producerat under vårt samarbete.

Filmer för Wellspect Healthcare

Wellspect är ett företag inom MedTech och vi har bland mycket annat producerat företagets brandfilm. Den uttrycker Wellspects varumärkesvärden i känsloskapande bilder - utan klassisk speakertext.
Under pågående filmarbete producerar
 vi också film- och textreportage. Här kan ni se berättelsen om Evie, en ung tävlingsryttare som saknar känsel i nedre delen av sina ben. Här finns också en film om Montse som seglar, trots sin förlamning efter en bilolycka.

Emerson - brandfilm

Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar. Filmen om företagets verksamhet och varumärke producerades i samband med Emersons nyetablering i Mölnlycke utanför Göteborg.

Helsingin Sanomat - reklamfilm

Helsingin Sanomat har en eventtidning som heter NYT. Den handlar om vad som är på gång i Helsingfors nöjesvärld. Filmen bygger på skämtsamma "dokumentära" händelser och belyser vikten av att hålla sig välunderrättad om framtiden... 
Regi: Fredrik Bond, Flodellfilm. Foto: Anders Bryngel, Stoff.

Kontakt