Om oss

Anders Bryngel

Har producerat och fotograferat film och bild för bland andra Emerson, Billerud, Dentsply Sirona, Astra Tech, Göteborg Energi, Akademiska Hus, Wellspect och Volvo. Anders har även arbetat med ett flertal dokumentärfilmer och TV-program med visning på SVT, TV4, Discovery Channel (USA), Channel 4 (England). 

Helene Skoog

Helene är journalist och TV-producent med nästan 20 års erfarenhet inom SVT, TV4, produktionsbolag och designbyrå. Hon har också gedigen erfarenhet inom content marketing och filmproduktion i företagsvärlden. Hon har arbetat som content manager och projektledare på globala marknadsavdelningar inom MedTech. 

Stoff för dina kanaler

Vi vill att våra kunders kärnvärden förmedlas med den trovärdighet de förtjänar, därför producerar vi brandfilmer och reportage med starka dokumentära uttryck.

Vi tar levande bilder med människor i fokus. Allt handlar om betraktarens kontakt med individen på bilden. I förlängningen handlar det om starka känslor för ert varumärke.

Text

Vi har ett genuint intresse för människor. Det skapar spännande personporträtt, intervjuer och texter. Content marketing för web, blogg och print.

Mer stoff för pengarna

Är det svårt att fylla alla kanaler med relevant innehåll? Vi förstår behovet av kvalitativ media, men också att ni behöver mycket av den varan. Ett samarbete med Stoff ger er på kort tid en extensiv bank med användbar media; specialversioner av era filmer. korta klipp för social media, testimonials, artiklar, bloggposter, webbtexter och citat, Vi vill stärka er närvaro på marknaden genom att anpassa och producera ert unika budskap.